1948. počinje proizvodnja radio i rendgen uredjaja u Elektronskoj Industriji u Nišu (EI Niš).
      Proizvodnja štampanih ploča u Srbiji započeta je 1964. u EI Niš za potrebe proizvodnje TV aparata, radio uredjaja i telefonskih aparata.
      Povećani obim proizvodnje uzrokovao je formiranje nove fabrike 1978. pod nazivom “Ei-Štampana kola”. Naše tržiste se proširilo van okvira bivše Jugoslavije na tržiste Evrope, Severne Amerike i Kanade.
     1986. počinjemo proizvodnju višeslojnih štampanih ploča od kad počinje saradnja sa inostranim klijentima a prevashodno francuskim Sagem i Alcatel koji su tada saradjivali sa našom Holding kompanijom TECI. To je uslovilo privatizaciju kompanije 2002. od strane francuske holding kompanije TECI sa sedistem u Herblay (Francuska) na čelu sa gospodinom Novicom Mihajlovićem, afirmisanim biznismenom jugoslovenskog porekla sa višegodišnjim uspešnim preduzetništvom u sektoru štampanih ploča.
      Privatizacija je omogućila povećanje naših resursa i podizanje kvaliteta proizvodnje na viši nivo kroz velika ulaganja u automatizaciju proizvodnje i know-how našeg tima.
          
     Nastavićemo da investiramo u naše ljude i našu kompaniju, kvalitet naših štampanih ploča se potvrđuje iz dana u dan, i kao što smo i naveli za osnovni cilj naše kompanije postojimo da bi zadovoljili potrebe naših kupaca.
 Board Types: Multilayer, SS & DS with or without PTH Base Material: FR3, FR4,CEM1, CEM3 and matherials for high temperature like poliamid etc Copper Thickness: 17.5 um, 35 um, 70 um, 105 um Number of layers:	1,2,4,6,8-24 max Board Thickness: 	0.2-3.2 mm PTH diameter: 	0.2 mm min Board Thickness: 	0.2-3.2 mm
© Copyright 2014 by Ei PCB Factory